FORMACIÓ EN ORIENTACIÓ

FORMACIÓ TÈCNICA I PRÀCTICA EN L'ACTIVITAT D'ORIENTACIÓ

Paraules com rumb, error intencionat, corba de nivell o triangulació et semblen d'un idioma desconegut ?
Deixa enrere els teus dubtes i vine a aprendre amb nosaltres quin sentit tenen aquestes i moltes més paraules relacionades amb el món de l'orientació, alhora que adquiriràs uns coneixements que faràn més segures totes les teves sortides a la muntanya, arribant a ser suficientment autònom com per a planificar i executar tu mateixa les teves pròpies sortides de senderisme en les millors condicions de seguretat.

Aprendrem a interpretar un mapa, què significa cadascun dels símbols que hi veiem, quines informacions ens pot facilitar, com l'hem d'utilitzar i com, en combinació de la brúixola i un seguit de tècniques podem sortir de la majoria de situacions que se'ns puguin presentar ja sigui haver-nos perdut, o decidir amb encert quin és el camí que hem de prendre en una bifurcació.

Tot plegat, ho durem a terme amb una petita formació teòrica i portant-ho a la pràctica sobre el terreny i amb els estris adeqüats.

Consulta'ns i deixa que et planifiquem la formació per a grups de diferents dimensions i amb aspiracions d'aprenentatge diverses.
També tenim formació en orientació adaptada als infants, de manera que aprenguin a través d'un seguit de jocs on ells mateixos aprendràn a confeccionar i llegir el seu propi material cartogràfic, per acabar utilitzant el material elaborat de la mà de professionals.

 

Consulteu-nos per a reserves.

formorientacio