EMBAUMADA ENTRE AMICS

RETROBA'T I VIU UNA EXPERIÈNCIA ÚNICA EN PLENA NATURA

 

Moltes vegades necessitem una excusa per retrobar-nos amb els amics, oblidar-nos de l’estrès de la rutina i passar l’estona vora el foc, fent jocs, recordant anècdotes bo i vivint una nova aventura... 

L’embaumada és una gran opció per passar una vetllada memorable envoltats de totes aquelles persones que aprecieu, una bona foguera, bon menjar del país, companyia inigualable, i tot plegat en un context de somni. Aquest esdeveniment, no l’oblidareu així com així, us ho podem assegurar.

 

L’activitat es realitza a la Vall de Lord (Prepirineu). Se surt de l’oficina de turisme de de Sant Llorenç de Morunys a les 17.00 h i s’arriba al mateix lloc l’endemà a les 12.00 h. El preu inclou el guiatge fins la bauma, el sopar, el dret de pernocta en zona habilitada, l’esmorzar, el guiatge de retorn i la tramitació de tots els permisos necessaris jun- tament amb la corresponent assegurança d’accidents. La bauma es troba ubicada en un indret natural excepcional, prop d’un rierol salvatge. Es disposa d’un lavabo sec perfectament adaptat a l’entorn.

Per un cost suplementari s’ofereix el lloguer i transport de tot el material necessari per dormir. Així mateix, també hi ha l’opció de finalitzar amb un wellness-spa.

Sempre que les circumstàncies meteorològiques ho permetin es farà una foguera on es cuinarà el sopar amb productes del territori.

En les embaumades runner, s’inclou el guiatge amb un expert en curses de muntanya, seguint un recorregut fet a mida dels participants fins arribar a la bauma on es tro- baran amb els acompanyants que hagin optat per fer una petita excursió també guiada. En aquest cas, el preu tam- bé inclou els avituallaments.

 

Horaris
Tots els dies de la setmana des de l’1 d'abril  fins al 30 de novembre. 
No obstant això, amb material complementari, l'activitat es pot fer durant tot l'any.
Els horaris aproximats de l’activitat són des de les 17.00 hores a les 12.00 hores de l’endemà.


Condicions de contractació:
La contractació s’ha de fer amb un mínim de 4 dies d'antelació a la realització de l'activitat.
Visita l'apartat contacta per a contractar-la !

 

embamics