TIR AMB ARC,

AFINA LA PUNTERIA !

GAUDEIX D'UNA BONA ESTONA AMB ELS TEUS TOT APRENENT A TIRAR AMB ARC
PRACTICA'L A LA VALL DE LORD, AL SOLSONÈS I AL BERGUEDÀ !

 

SESSIÓ DE PUNTERIA

Vine a passar una hora acompanyat per nosaltres tot practicant el tir amb arc, aproxima't a l'esport amb nosaltres i deixa que t'ensenyem les tècniques bàsiques per a aprendre a tirar i millorar la teva punteria en cadascuna de les tirades que facis ! Tot plegat en un entorn controlat en plena natura.

tirambarcsessio

 

 

CIRCUIT DINÀMIC (Imprescindible reserva)
Consta d'un circuit preestablert on anirem topant amb diferents elements als quals haurem de fer punteria. Cadascun d'ells ens obligarà a tirar en diferents situacions, havent d'adaptar la nostra manera de tirar per poder fer punteria.

*Recomanem no realitzar aquesta activitat si és la primera vegada que tireu amb arc, doncs l'experiència no serà tant agradable com ho podria ser si hem practicat amb anterioritat, si hi esteu interessats, podeu consultar el nostre paquet de prefeccionament de tir amb arc.

tirambarccircuit

 

 

PERFECCIONAMENT DE TIR AMB ARC (PAQUET OFERTA)
Combinació de les dues modalitats Sessió de Punteria i Circuit Dinàmic per a qui vol fer-les en un sol dia per aprendre les tècniques bàsiques del tir amb arc.
tirambarccombinada

 

ESPECIAL HIVERN ! BIATLÓ, RAQUETES DE NEU I TIR AMB ARC *
Gaudeix d'una ruta de dues hores de raquetes de neu i en diversos punts practica el tir amb arc en plena natura i terrenys nevats, una activitat ideal per a passar un matí en família o en companyia del teu grup d'amics.
Podem programar aquesta activitat als indrets que més us interessi descobrir amb les raquetes de neu, d'entrada però, nosaltres us proposem programar la vostra activitat a l'estació d'esquí de Tuixent-La Vansa, on amb el preu de l'activitat, us inclourem el forfet de l'estació per a la pràctica de raquetes de neu.

tirambarcbiatlo

*Aquesta activitat és combinable amb la de Raquetes Gourmet, consulteu-nos les tarifes en funció del tamany del grup.

 


Consulteu-nos per a reserves.

 

tirambarc