RAQUETES DE NEU, AMB RELLEUS!

ET PROPOSEM DIFERENTS MANERES DE GAUDIR DE LES RAQUETES AMB NOSALTRES

Els guies de Relleus oferim guiatges a la carta a qualsevol zona dels pirineus o qualsevol altre massís on tu vulguis desenvolupar les teves activitats amb les garanties de seguretat que ofereix la contractació de guies de muntanya professionals.

raquetes

A banda de les inquietuds que tothom ens pot proposar, tenim una sèrie de rutes preestablertes en diferents zones del nostre principal àmbit d'actuació i, esclar, a preus més assequibles alhora que són activitats més elaborades al desenvolupar-se dins el territori on nosaltres vivim, d'on coneixem cada racó i totes aquelles històries que els padrins expliquen de cada indret tot fent el cafè.

A continuació us les presentem totes aquestes activitats que hem dissenyat curosament durant els mesos previs a l'arribada de la neu a les nostres muntanyes:

 

EXCURSIONS D'INICIACIÓ AMB RAQUETES DE NEU:

Sortides dissenyades per a aquelles persones o grups que desitgin una primera presa de contacte amb les raquetes de neu amb una atenció personalitzada. Les hem elaborat pensant en oferir, a més d'una experiència d'aventura, també formació necessària per a que qui en gaudeixi rebi els coneixements necessàris per a poder-se desenvolupar en terreny nevat de forma autònoma fent ús de les raquetes de neu. La durada de l'activitat ronda les dues hores.

A més, per a poder-nos treure el fred de dins, l'activitat inclou esmorzar o berenar calent !

raqiniciacio

*Per a una sola persona, la sortida tindrà el cost de dues persones.

Sortides programades al massís del Port del Comte, Serra d'Ensija, Serra del Cadí, Serra del Verd. (Solsonès i Berguedà)

 

EXCURSIONS DE PROGRESSIÓ AMB RAQUETES DE NEU:

Sortides pensades per a aquelles persones o grups amb una forma física mitjana i vulguin iniciar-se a les raquetes de neu amb un itinerari més exigent, o aquells qui ja han tingut contacte amb l'activitat i volen descobrir el nostre territori a través d'una sortida més completa, a més d'aprendre una mica més de tot el que envolta les raquetes de neu i la progressió amb aquestes. La durada d'aquesta activitat ronda les tres hores.

Aquesta activitat també inclourà l'esmorzar o berenar calent per fer-nos passar el fred que l'activitat no ens hagi tret de dins.

raqprogressio

*Per a una sola persona, la sortida tindrà el cost de dues persones.

Sortides programades al massís del Port del Comte, Serra d'Ensija, Serra del Cadí, Serra del Verd. (Solsonès i Berguedà)

 

ASCENSIONS AMB RAQUETES DE NEU:

Deixa'ns acompanyar-te i portar-te als cims més bonics del nostre territori, o proposa'ns els que et vinguin més de gust i puja-hi amb les garanties de seguretat que un guia de muntanya ofereix.
Les durades de les ascensions depenen del cim que s'esculli, amb tot, les que nosaltres proposem són una matinal completa, i inclouen xocolata desfeta per a refer-nos del cansament i del fred.

Proposem cims com la Tossa Pelada, la Tossa d'Alp, la Gallina Pelada, i com déiem, et planifiquem la sortida que tu desitgis.

raqascensions

Sortides programades als cims del massís del Port del Comte, Serra d'Ensija i Serra del Cadí.

 

RAQUETES DE NEU A LA LLUM DE LA LLUNA:

Les sortides a la llum de la lluna venen condicionades pel calendari llunar, havent-hi sortides programades en cada ocasió que la lluna plena ens acompanyi amb la seva llum, es programaran sortides els caps de setmana més propers a aquestes llunes plenes, i també es poder reservar sortides per a un mínim de dues persones els dies que més convinguin.

L'activitat inclou un piscolabis calent per, com sempre, acabar de treure'ns el fred del damunt.

La següent graella mostra les dates de les llunes plenes d'aquesta temporada de neu (2014/2015).

 6 de desembre   5 de gener   4 de febrer   5 de març   4 d'abril   4 de maig 

 

raqllunaplena

*Sortida garantida a partir de 4 persones, sortides de menys persones, consulteu-nos sense compromís. En cas de no arribar al mínim de participació, es donarà la possibilitat de recuperar els diners, o afegir-se a següents ocasions o grups d'altres zones el mateix dia.

Sortides programades al massís del Port del Comte, Rasos de Peguera i Serra d'Ensija.

Consulteu-nos per a reserves.