L'AVENC DEL BAGES

SUPERA LES ESTRETORS DE L'AVENC DEL BAGES (Solsonès)

Passa mig dia ben distret dins les entranyes de la terra a través de passos estrets.
Una cova a l'abast de tothom per iniciar-se a l'espeleologia a la comarca del Solsonès malgrat el seu nom, ens traslladarem al terme municipal de Guixers, prop de Coll de Jou, on deixarem els cotxes per caminar una mica fins a trobar-nos amb la boca de l'avenc, una estretor al final de la qual una barra de ferro ens espera per ajudar-nos a despenjar-nos cova endins, a partir d'aquí una successió d'estretors, cambres, petites desgrimpades etc. ens aniran sorprenent mica en mica en una cova curteta amb els seus poc més de 200 metres de recorregut i uns 33 metres de fondària.

Sens dubte és una cova que en tot moment ens dóna la sensació d'estar fent una cova tècnica, però sense comportar-nos massa complicacions, doncs és apta per a tots els públics.

espeleobages

Consulteu-nos per a reserves.

*Per a grups més grans que els indicats a la taula de preus, consulteu-nos ho, ja que per raons de seguretat i qualitat de la sortida serà imprescindible comptar amb més d'un guia.


NOTA: Encara que es comercialitza l'activitat sota el nom d'espeleologia, la visita a les coves proposades en cap cas suposa la pràctica d'aquest esport amb l'ús de les tècniques que això comportaria. Les coves a les quals oferim visites han estat seleccionades perquè són aptes per a una immensa majoria de públic, això si, sense por als espais estrets, i sempre serà el guia el qui ens conduirà a través d'aquestes vetllant per a la seguretat de qui les vulgui gaudir.

 espabages