VOLS FER ESPELEOLOGIA AL BERGUEDÀ?
CONEIX LA BÒFIA DE BOIXADERA

 

DESCOBREIX EL MÓN SUBTERRANI A LA BÒFIA DE BOIXADERA (Berguedà)
Us proposem una cova per a introduir-vos en aquesta activitat tant bonica i interessant que és l'exploració de les entranyes de la terra, l'espeleologia.
És a més una activitat que es duu a terme tant si neva com si plou, sóm a sota terra, així que es pot practicar sempre !

La cova ens trasllada al terme municipal de Montmajor, prop del nucli d'el Cint, pertanyent a l'Espunyola; parlem de la Bòfia de Boixadera, o de Sant Jaume, una bòfia plena d'històries, llegendes i sales immenses que seràn el delit dels més curiosos, alhora que si volem, ofereix la possibilitat d'entaforar-nos als passos més estrets que poguem imaginar, amb tot, és apta per a grans i petits, que en molts casos són els qui més gaudeixen de l'aventura !

De formacions peculiars, sense estalactites de tamany destacable però amb numeroses formacions curioses i certes sorpreses amagades.
Aquesta cova té un recorregut de 479mts i un total de 37mts de profunditat respecte la boca d'accés, també hi veurem un petit curs d'aigua i moltes sorpreses més que heu de veure amb els vostres propis ulls !

La sortida ens ocuparà pràcticament un matí sencer, tot i que l'estada dins la cova ronda les dues hores, o més, en funció de les ganes d'explorar més i més cavitats !

espeleoboixadera

Consulteu-nos per a reserves.

 

*Per a grups més grans que els indicats a la taula de preus, consulteu-nos ho, ja que per raons de seguretat i qualitat de la sortida serà imprescindible comptar amb més d'un guia.


NOTA: Encara que es comercialitza l'activitat sota el nom d'espeleologia, la visita a les coves proposades en cap cas suposa la pràctica d'aquest esport amb l'ús de les tècniques que això comportaria. Les coves a les quals oferim visites han estat seleccionades perquè són aptes per a una immensa majoria de públic, això si, sense por als espais estrets, i sempre serà el guia el qui ens conduirà a través d'aquestes vetllant per a la seguretat de qui les vulgui gaudir.

 espboixadera